Nytårskoncert 2020 videoer

Nåede du ikke med ind i rumraketten, da vi lettede mod stjernerne og fyrede den gevaldigt af ved årets store jubilæums Nytårskoncert 2020?

Så skal du nu alligevel ikke fortvivle - vi har lagt alle numrene ind på vores Youtubekanal - så du har mulighed for at høre hele koncerten.

Temaet var rummet og med overskriften "Ta' med os ud i rummet " lagde vi ud med en ægte klassiker "Also Sprach Zarathustra"!

Odder Gardens Trommekorps gav den som altid gas her med "Timesession" - vi vil også anbefale jer at gå ind og høre deres andet nummer, som de spillede sammen med Odder Gardens orkester. Her havde dirigent, Morten Hougård, komponeret en helt ny musikplanet - nemlig en musikalsk udgave af Det Periodiske System!

Josefine og Nikoline spillede en virklig smuk tværfløjte duet!

Og så røg vi lige tilbage til 80'erne og et gammelt Amiga 500computerspil sammen med Odder Marimbas og musiklærer Mikkel Ib, som spillede "Wabash"!

Altid festlige Big Fie’s Big Band spillede og Nina Rågård sang “Fly me to The Moon”, så vi nærmest kunne træde lige ned i Neil Armstrongs fodspor!

Vores helt store fællesnummer med over 100 elever på scenen var “Blame it on the Boogie” - og hør lige hvor det swinger!

Alle eleverne var også samlet og sang med på “Across the Universe”, mens publikum dannede det smukkeste hav af stjernekastere!

Efter koncerten inviterede musikskoleleder, Steen Hattesen, alle publikummer med uden for Spektrum for at se et professionelt festfyrværkeri!

Vil du se alle billederne fra Nytårskoncerten 2020? Så hop over i Galleriet - billederne er taget af fotograf Mads Nordvig og du kan finde dem her

Og var du ikke selv tilstede, så kan du komme med tilbage til vægtløshed, god musik og fantastisk stemning i denne reportage!