Tine Madsen

Tine Madsen

17. august 2022

Telefon 42 31 20 78
E-mail info@tinemadsen.com
Underviser i Violin

 

Portræt af Tine

Jeg hedder Tine og er uddannet klassisk violinist fra Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus 1988.

Jeg har 40 års undervisningserfaring fra danske og siden sydtyske musikskoler, hvor jeg de sidste 24 har boet i det smukke område omkring Bodensøen. Der har jeg undervist børn fra tre års-alderen, unge og voksne i både kommunalt og privat regi, ledet strygerorkestre og Suzuki fællestimer.

Jeg holder af at lytte til, spille og undervise både klassisk og fiddlemusik. Derudover lytter jeg gerne til jazz. Jeg underviser både efter Suzuki-metoden og andre metoder, inspireret bl.a. af den kendte violinpædagog, Sheila Nelson. Desuden har jeg gennem tiden spillet i forskellige professionelle orkestre og kammermusikensembler, er uddannet familylab-seminarleder hos Jesper Juul og Mathias Voelchert i Tyskland samt har eksamineret familie- og psykoterapeut mpf fra dfti i Danmark og har arbejdet med familier de sidste ca. 10 år. Et dejligt og spændende supplement til musikken.

Jeg er netop vendt tilbage til Danmark, fordi jeg er mormor til en dreng på 3,5 år som bor her, og jeg skal være mormor igen i år. Derfor ønsker jeg at være tæt på min datter og støtte hende og hendes familie. Min fritid tilbringer jeg gerne i naturen, i familie eller gode venners selskab. Jeg er lige startet som violinlærer på Horsens Musik- og Balletskole og glæder mig meget til at undervise i Odder også.