Koncert

Et brag af en Nytårskoncert

"Ta' med os ud i rummet" er overskriften på årets Nytårskoncert 2020, når vi her i Odder Musikskole inviterer alle med til en stjerneaften fredag den 24. januar i Spektrum Odders Multisal.

"Vi har altid stor opbakning fra både forældre og bedsteforældre til vores elever, men mange kommer simpelthen også bare for at opleve den festlige stemning og den gode musik. Vores galla Nytårskoncerter er kendt for at have et meget højt niveau - det er faktisk helt galaktisk", fortæller musikskoleleder Steen Hattesen.

Den musikalske raket er klar til take off kl. 19, hvor publikum skal læne sig godt tilbage i sædet og nyde turen, hvor der undervejs vil blive gjort stop på forskellige genre-planeter, som forhåbentlig vil få de rejsendes fødder til at trampe med i takt og mødes i fælles sang. 

Alle musikskoleeleverne har gennemgået et års træning til missionen og er klar til at præsentere de mange forskellige numre, som de ihærdigt har arbejdet med. 

"Et lille trut for ét instrument. Et stort trut for et helt orkester!" 

Både børn og voksne er velkomne til Nytårskoncerten og det er stadigt muligt at købe billetter på www.odderbilletten.dk eller ved indgangen - alle børn under 15 år og musikskoleelever er gratis. 

𝗘𝘁 𝗯𝗿𝗮𝗴 𝗮𝗳 𝗲𝗻 𝗸𝗼𝗻𝗰𝗲𝗿𝘁

I Odder Musikskole holder vi altid, hvad vi lover. Så når vi siger, det bliver et brag af en koncert, så mener vi det. 

"Vores store Nytårskoncert har jubilæum i år. Det er 10 år siden, vi startede traditionen med at samle alle vores elever på den store scene i Spektrum og præsentere publikum for alt det bedste - dét som er Odder Musikskole - musik, udvikling, glæde og fællesskab. Og det skal vi markere med manér!", fortæller Steen Hattesen smilende. 

Når alle musikskoleeleverne har lyst scenen op og spredt stjernestøv ved Nytårskoncerten, vil alle publikummer blive inviteret med ud til fodboldbanen ved siden af Spektrum for at slutte aftenen af med et stort festfyrværkeri udført af en professionel fyrværker.

"Det er en drøm, jeg har gået med længe. Og nu skal det være. Det er år 2020, vi har jubilæum, alle har arbejdet hårdt og vores tema med rummet passede jo perfekt - så kan man stå og slutte aftenen af med koncertens stjernestunder i hjertet, imens blikket er rettet mod de farvestrålende raketter på himlen!", slutter han.