Oversigtsbillede fra koncert

Odder Musikskole sætter kurs mod stjernerne

"Ta' med os ud i rummet" er overskriften på årets Nytårskoncert 2020, når Odder Musikskole inviterer alle med til en stjerneaften fredag den 24. januar i Spektrum Odders Multisal.

"Vi har altid stor opbakning fra både forældre og bedsteforældre til vores elever, men mange kommer simpelthen også bare for at opleve den festlige stemning og den gode musik. Vores galla Nytårskoncerter er kendt for at have et meget højt niveau - det er faktisk helt galaktisk", fortæller Steen Hattesen, som er musikskoleleder.

Den musikalske raket er klar til take off kl. 19, hvor publikum skal læne sig godt tilbage i sædet og nyde turen, hvor der undervejs vil blive gjort stop på forskellige genre-planeter, som forhåbentlig vil få de rejsendes fødder til at trampe med i takt og mødes i fælles sang. 

Alle musikskoleeleverne har gennemgået et års træning til missionen og er klar til at præsentere de mange forskellige numre, som de ihærdigt har arbejdet med. 

“Et lille trut for ét instrument. Et stort trut for et helt orkester!”.

Dette er nemlig en grupperejse. Vi er klar og glæde os til at udforske rummet og musikken med jer.

Både børn og voksne er velkomne til Nytårskoncerten og det er stadigt muligt at købe billetter på www.odderbilletten.dk eller ved indgangen - børn under 15 år og alle musikskoleelever er gratis.