Onlineundervisning

Vi starter onlineundervisning!

Kære elever og forældre i Odder Musikskole

Så skete det desværre igen!

Som de fleste af jer sikkert har hørt, er der indført yderligere restriktioner på grund af den øgede Coronasmitte i samfundet.
Det betyder, at Odder Musikskole er lukket for fysisk fremmøde fra i dag fredag den 11. december kl. 16 til og med søndag den 3. januar 2021.

Vi er helt vildt kede af, at vi ikke kan mødes fysisk med jer alle - dyrke fællesskabet og sammen spille julen ind - men vi ved, I alle vil holde liv i musikken derhjemme!

Vi har dog stadig onlineundervisning!

Fra på mandag den 14. december vil al undervisning foregå online.

De enkelte undervisere vil kontakte deres elever direkte med information om, hvor og hvordan onlineundervisningen vil foregå.

Og heldigvis har de fleste både undervisere og elever prøvet det før - så vi er sikre på, at overgangen til online nok skal gå godt!

Vi håber alle på, at vi i 2021 kan spille en masse musik og koncerter sammen, så fællesskabet om musikken kan blomstre og vokse sig stærkt!

Odder Musikskole