Skolekoncert med An Odder Band på Vestermarken

An Odder Bands skoleturné 2018

An Odder Band har været på skoleturné. Hele 12 festlige koncerter blev det til og alle steder blev de mødt af glade og interesserede skolebørn, som alle gjorde deres bedste for at være gode publikummer!

Musik og venskab!
An Odder Band er Odder Musikskoles store orkester for børn i alderen 10-16 år.
Det er et orkester med et stærkt sammenhold og højt musikalsk niveau, som hvert år spiller på alle de lokale skoler.

”Vi viser de forskellige instrumenter frem og præsenterer børnene for forskellige genrer og de følelser, som musikken vækker i os”, fortæller Fie bandets leder, som også måtte fælde en lille tårer i løbet af en af koncerterne!

"Nogle gange går tingene bare op i en højere enhed! Bandet spillede så godt og særligt klaversoloen sad bare lige i skabet - så det rørte mig!"

Du kan se og høre nummeret på vores Facebookside her

Kamp om pokalen!
Hvert år får skolerne også en opgave. De skal øve sig på årets sang, som denne gang var Junglebogens ”The Bear Necessities”. Skolerne har frie kunstneriske tøjler til at udfolde sig med pynt, dans og andre kreative indslag. I år havde flere skrevet nye tekster og der var generelt lagt mange kræfter i forsøget på at vinde årets pokal!
Skolen med det største engagement og bedste helhedsindtryk vinder den eftertragtede vandrepokal og som altid bliver det svært for An Odder Band at finde en vinder.

Hvis du har lyst til at se eller gense nogle af numrene fra skolekoncerten, så kan du finde dem på Musikskolens Youtubekanal her

Du kan se billeder fra skolekoncerten i Galleriet og på Facebook

Husk også at tilmelde dig den nye sæson 18/19 her!