Billede af to saxofonister i An Odder Band, som spiller koncert

Skolekoncerter 2017

Hvert år glæder vores 25 dygtige og musikalske børn sig til det bliver marts, for det betyder nemlig skoleturné for An Odder Band.

”Det er en helt særlig oplevelse for os at tage på skoleturné. Vi har øvet os og nu skal vi endelig vise, hvad vi kan. Samtidig er det jo bare så skønt at komme ud på skolerne og møde alle de glade og interesserede børn!”, fortæller Anne-Sophie Thykjær, som er orkesterleder for An Odder Band og nok bedre kendt som Fie.

An Odder Band spiller koncert - forrest ses saxofoner og bag ved trompeter
Publikum lærer lidt om de forskellige instrumenter, når An Odder Band spiller

Musik og venskab!
An Odder Band er Odder Musikskoles store orkester for børn i alderen 10-16 år.
Det er et orkester med et stærkt sammenhold og højt musikalsk niveau. Hvert år spiller de på alle de lokale skoler.

”Vi viser de forskellige instrumenter frem og præsenterer børnene for forskellige genrer og de følelser, som musikken vækker i os”, fortæller Fie.

Det er ikke kun byens skolebørn, som får glæde af musikken. Skolekoncerterne er åbne for alle og der vil helt sikkert være noget for enhver smag, når An Odder Band spiller både funk, rock og pop med stort engagement.

Kamp om pokalen!
Hvert år får skolerne også en opgave. De skal øve sig på årets sang, som denne gang er ”Tangokat” og så har de ellers frie kunstneriske tøjler til at udfolde sig med pynt, dans og andre kreative indslag.
Skolen med det største engagement og bedste helhedsindtryk vinder den eftertragtede vandrepokal og det plejer bestemt ikke at være nemt at finde en vinder.

Mange glade skolebørn med hænderne over hovedet
Sidste års vandt Vestermarkskolen vandrepokalen

Det blev til i alt 12 super gode skolekoncerter og du kan se flere billeder fra turnéen her

Husk også at tilmelde dig den nye sæson 17/18 her!