Publikum bag farverige blomster synger fællessang

Sommerkoncert i det grønne

Fuglene varmede op med sommerlige toner, alt imens Økologiens Have hurtigt blev fyldt op med forventningsfulde børn og voksne!
Og selvom skyerne i løbet af dagen drillede ved at vise sig fra den grå side, så holdt vejrguderne deres løfte og lørdagens Sommerkoncert blev spillet i dejlig varm sol!

I ny form
For første gang havde Odder Musikskole valgt en anden form til den årlige Sommerkoncert og det var en succes!
Dagen var delt op i tre afdelinger. Først en koncert med nogle af Musikskolens mange dygtige elever og derefter, som noget helt nyt, en længere pause hvor publikum kunne nyde de smukke blomstrende omgivelser, grillpølser og selv besøge de forskellige musikboder.

"Det var dejligt, at mange børn og voksne havde mod på at prøve instrumenterne. Vi præsenterede nogle af de lidt smallere instrumenter såsom kontrabas, klarinet og vores nyindkøbte saz - og der var godt gang i musikboderne, så vi må sige, der virkelig var musik for alle!", fortæller en tilfreds musikskoleleder Steen Hattesen.  

Gamle venner og grand finale 
Det var dog ikke kun nye tiltag, som prægede Sommerkoncerten. Musikskolens Venner havde traditionen tro bagt lækre kager og tændt op i grillen til stor glæde for de mange fremmødte. 

Efter pausen fortsatte Musikskolen med endnu en koncert, som sluttede med integrations-orkesteret "Sammen om ét"s afskedskoncert!
Orkesteret, som er støttet af Statens Kunstfond, består af flygtninge og musikskoleelever. 
De spillede fire numre blandt andet Kulturby Aarhus 2017 og Alberte Windings "Ønskelandet", samt komponisten Hans Sydows nummer om H.C. Andersens "Skyggen", som er komponeret direkte til "Sammen om ét"! 

Tre farveller 
Der blev også sagt endeligt farvel til musiklærer gennem 31 år, Marianne Eriksen, som nu er gået på efterløn og musiklærer parret Rasmus og Johanna Løhde Nielsen, som er flyttet til Sønderjylland. Rasmus var desværre ikke til stede, da han var hjemme for at passe parrets søn.

"Vi ønsker dem alle alt godt fremover! Det er altid svært at sige farvel til gode kolleger, som har betydet så meget for både Musikskolen og vores elever. Men jeg glæder mig også over, at se hvordan de nye kræfter i Musikskolen blomstrer!", siger Steen Hattesen og fortsætter: 

"Og så er det bare så bekræftende, at se og mærke den store opbakning Musikskolen får fra pårørende og lokale ved sådan et arrangement. Det betyder meget for os alle!". 

Se alle billederne fra Sommerkoncerten i Galleriet her

Du kan også se flere videoer og billeder på både Facebook og Instagram