Musikskolens mange elever på scenen til Nytårskoncerten 2018 i baggrunden ses storskærmen

En drøm af en Nytårskoncert

“Gi' mig dine drømme! Gi' mig bare en! Vi kan leve livet, når vi deler ud af fantasien", sådan sang de spændte børn og unge, da Odder Musikskole fredag aften startede deres store galla Nytårskoncert. 
Over 500 publikummer var mødt op i Multihallen i Spektrum Odder og Musikskolen leverede igen en helt forrygende koncert! Årets tema var drømme og musik fra Danmark. Og koncerten var kulminationen på et stort forarbejde, hvor der først er blevet indsamlet drømme fra lokale og Musikskolens elever – komponeret og øvet i musiklokalerne – og til sidst kunne de så præsentere det færdige resultat, mens stoltheden lyste ud af både små og store!

"Vi glæder os jo til Nytårskoncerten gennem hele året. Det er stort at være med og vi lægger os virkelig i selen for at præsentere jer for de bedste sangere, kor, soloer og vores mange forskellige orkestre! Jeg er så stolt af både børn og voksne – de er virkelig et "Dreamteam"", fortæller Musikskolens leder, Steen Hattesen. 

Drømmerejse!
Igen i år var det musikskoleunderviser, Annette Folsach, som var konferencier og hun tog publikum med på noget af en drømmerejse. Den anonyme musikskoleelev – som blev kaldt "Preben" – kom både gennem det smukke danske landskab, en stor forelskelse, et syretrip, et møde med selveste "Kim Jong-un" og meget meget mere! 
Udover drømmerejsen var der også tre shows med piger fra Odder Gymnastik og selvfølgelig masser af god musik. Flere af musikskoleeleverne havde selv skrevet og komponeret deres numre! Odder Gardens trommekorps blæste fuldstændig publikum omkuld i første afdeling med et fedt mashup og i sidste afdeling leverede Big Fie´s Big Band en sand fest! 

Ekstra dimension!
Odder Musikskole havde også valgt at prøve noget helt nyt! Alle drømmene, tegninger, portrætter og musikken var på forhånd sendt til visual artist, Emil Vodder, som live under koncerten lavede et visueltshow på storskærm. 

"Vi ville gerne give Nytårskoncerten en ny dimension. Med de mange forskellige elementer håber vi, at publikum har fået en god, spændende og sanselig oplevelse", forklarer Steen Hattesen. 

Alle musikskoleeleverne var klædt i sort og sluttede af på scenen med det store fællesnummer "Lang vej igen", mens de mange publikummer i takt til musikken viftede med gnitrende stjernekastere!

Vil du gerne se eller gense numre fra Nytårskoncerten, så ligger der flere videoer på både Odder Musikskoles Facebookside og Youtubekanal


*Fotograf: Johan Rubak