Danish Youth Jazz Orchestra spiller i Odder

Oplev Danish Youth Jazz Orchestra og Michael Bladt under titlen “Bladt Meets Brecker”, når de spiller på Odder Gymnasium torsdag den 21. november kl. 19.30-22.30!

Til koncerten har orkestret sat Aarhus’ egen Michael Bladt stævne med musikken af en af de helt store saxofonlegender: Michael Brecker.
Michael Bladt har mere end 20 år på bagen i Aarhus Jazz Orchestra og han har desuden sin egen kvintet, der har udgivet tre albums.

Koncerten er gratis og Big Fies Big Band åbne koncerten.

Bladt har optrådt og indspillet med en stor række dygtige musikere og orkestre blandt DR Big Band, DR Underholdningsorkesteret, The Orchestra, Jørgen Emborgs Surrounding Moods, John Scofield, Kurt Elling, Lukas Graham og mange flere.
Udover at være udøvende kunstner underviser Bladt på MGK i Aarhus og flere af hans dygtige elever spiller i Danish Youth Jazz Orchestra!

Danish Youth Jazz Orchestra er et elite ungdomsbigband, som består af regionens spirende talenter på vej frem i det danske jazzmiljø og fungerer både som et fast bigband og som talentudviklingsbase i Region Midtjylland.
Danish Youth Jazz Orchestra giver plads til det vilde, skæve og eksperimenterende – men med rod i det traditionelle.

Vi glæder os til en festlig musikalsk aften i Odder!