Dan Hjort Jensen

Vores nye klaverlærer

Det er nemlig Odder Musikskoles nye klaverlærer Dan Hjort Jensen, som har lavet en lille præsentation af sig selv til jer. 

“Jeg har spillet klaver i 20 år og ser utrolig meget frem til at undervise på Odder Musikskole. 

Jeg er uddannet rytmisk pianist og komponist fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.
Til dagligt spiller jeg med i en masse forskellige bands med musikere fra det Aarhusianske jazzmiljø, øver klaver og underviser på Musikskolen Frontsession (en MGK- og konservatorieforberedende musikskole i Aarhus).

I min egen udvikling, som musiker, har jeg lært, at det er utrolig vigtigt at følge sin intuition og dyrke de ting, man instinktivt finder interessant.

Som underviser er det derfor vigtigt for mig at finde ud af, hvor den musikalske gnist tændes og tage udgangspunkt i det.

Det kan være alt fra at improvisere i en jazzkontekst, funk, pop eller at spille 200 år gamle klassiske stykker - alt er legitimt, hvis gnisten er der!

Den tilgang til læring kan bruges i alle aspekter af livet, så om målet er at blive professionel pianist, softwareudvikler, møbelsnedker, arkæolog eller noget helt andet, rummer musik en visdom og nogle evner, du kan tage med dig videre og bruge resten af livet!

I januar medvirkede jeg på en plade, som blev ugens album på P8 Jazz. På det følgende link kan du høre et nummer fra den plade, og derudover skal du være velkommen til at klikke rundt på min hjemmeside www.danhjorth.com, hvor der er flere optagelser og videoer fra mine projekter!

Vi ses! Kh Dan."