Nytårskoncert 2019 videoer

Vi har lagt alle numrene ind på vores Youtubekanal - så du har mulighed for at høre hele koncerten.

Vores musikskoleelever spillede så meget god musik og vi har udvalgt et par af numrene her!

Nytårskoncerten 2019 blev spillet under overskriften "Musik der holder vand" og vi lagde ud med et lille uvejr!

Odder Marimbas ville gerne spille et nummer, som ikke umiddelbart indeholdte noget med vand...og så må man jo være kreativ!

Vi havde et stort klassisk ensemble på scenen - her kan du høre Händelorkesteret!

Ghil, Thor og Mathias spillede Eric Claptons "Tears in Heaven" og det fik vandet frem i flere øjenkroge.

Vores store afsluttende fællesnummer var selvfølgelig Danseorkesterets "Regndans"!

Normalt slutter vi af med masser af rytmer, fest og glæde. Men i år ville vi gerne prøve noget nyt, så vi sluttede af på en mere enkel måde - hvor vi lod musikskoleeleverne, et klaver og Kim Larsens "Som et strejf af en dråbe" så alene...og det blev så fint!

Vil du se alle billederne fra Nytårskoncerten 2019? Så hop over i Galleriet og se dem her! Og hvis du ikke selv var tilstede, har du også mulighed for at læse denne reportage!