Farverigt drømmende univers

Nytårskoncerten 2018

Odder Musikskole byder alle velkommen ind i vores musikalske drømmende univers, når vi fredag den 26. januar 2018 kl. 19.00 spiller vores galla Nytårskoncert "Gi' mig dine drømme" - Musik fra Danmark!

Musikskolens mange elever har forberedt det bedste til jer! Og i år har vi bedt alle indsende deres drømme og nu slipper vi drømmene løs!

Årets Nytårskoncert bliver en flot og festlig aften, hvor publikum får lov at se resultatet af vores elevers store arbejde, når vi spiller dansk musik!
Musikskolens elever og lærere skaber rammen og fletter de forskellige indsendte drømme ind i det musikalske univers med visuelle billeder på en storskærm! Og så får vi i år også en ekstra fysisk dimension, når gymnaster fra Odder supplerer helhedsoplevelsen i vores drømmeshow!
Vi glæder os til at spille for jer og kan med sikkerhed sige, at Nytårskoncerten 2018 bliver både musikalsk, visuel og sanselig!

Det foregår i Spektrum Odder og alle er velkomne! Billetprisen er 90 kroner og billetter kan købes på www.odderbilletten.dk eller ved indgangen.

Følg vores begivenhed på Facebook og invitér gerne venner og familie med!