Nytårskoncerten 2020

"Ta' med os ud i rummet" er overskriften på årets Nytårskoncert 2020!

Odder Musikskole inviterer alle med til en stjerneaften, når vi spiller årets helt store galla koncert i en fuld Multisal.

"Vi har altid stor opbakning fra både forældre og bedsteforældre til vores elever, men mange kommer simpelthen også bare for at opleve den festlige stemning og den gode musik. Vores Nytårskoncerter er kendt for at have et meget højt niveau - det er faktisk helt galaktisk", fortæller en storsmilende Steen Hattesen, som er musikskoleleder.

Raketten bliver tændt og letter fredag den 24. januar 2020 kl. 19 i Spektrum Odder.

Alle musikskoleeleverne har gennemgået et års træning til missionen og er klar til at præsentere de mange forskellige numre, som de ihærdigt har arbejdet med.

Alle kan deltage! Billetterne koster 90 kroner - børn under 15 år og alle musikskoleelever er gratis. Du kan allerede nu købe din billet på www.odderbilletten.dk eller ved indgangen.

Så på med rumdragten og "Ta' med os ud i rummet"!

Følg os på Facebook og Instagram både før, under og efter koncerten!