Odder Musikskole online undervisning og logo

Sammen og hver for sig - på online medier

Mens vi har været lukket ned i Odder Musikskole har vores passion for musik, udvikling og hinanden bestemt ikke været det.
Vi har haft onlineundervisning og vi har haft samspil på forskellige måder. Det har været så fantastisk at følge med i, hvordan både vores lærere og elever har været kreative, inspirerende og som altid super musikalske.

Vi har modtaget både individuelle og fælles sange og numre - nogle fede cover versioner og nogle helt nye numre, som vores elever selv har komponeret.

Og vi har fået små sjove og lærerige indslag, som vi har delt på de sociale medier - gennem dem har vi haft god kontakt med hinanden og holdt fast i det stærke fællesskab, som vi netop er kendt for og værdsætter så meget her i Odder Musikskole!

Vi vil gerne dele lidt fra den seneste tid - så I alle kan få glæde af nogle af videoerne og så vil vi opfordre jer til fortsat at holde øje med vores Facebookside, Instagram og Youtubekanal, hvor der løbende vil blive lagt nye op...

Guitar-eleverne spillede en fed "Bossa Dorado":

Underviser Flemming fik en spændende pakke:

Nicoline og underviser Carina spiller Canon Sats af Kuhlau:

Oscar og Anna har skrevet og indspillet deres helt egen "Bossa Bl Quarentena":

Fløjteeleverne har arbejdet med Projekt Komposition, hvor de hver især har komponeret små motiver og melodistumper, som underviser Carina, så har sat sammen til denne lille moderne duet:

Underviser Mikkel Julius skrev en sang, da Coronavirus lukkede hele Danmark ned:

Underviser Charlotte lavede dette humoristiske indslag til hverdagen i lockdown: