Samsø Musikskole

Samsø Musikskoles Forårskoncert og nye sæson

Samsø Musikskole har et nyt kortilbud på programmet, når den nye sæson 2019/2020 starter op efter sommerferien!

Det nye kor er for alle øens drenge og piger, som vil udvikle deres stemmer og samtidig være en del af et musikalsk fællesskab, hvor der er plads til alle.

Koret oprettes i et samarbejde mellem tidligere operasanger og klassisk uddannede Lise Christensen og konservatorieuddannede Kurt Winther, som begge bor på Samsø.

“Lise og Kurt skal stå i spidsen for det spændende nye tiltag. Jeg er stolt af, at vi kan tilbyde et kor med dygtige undervisere og skabe et godt musikalsk fællesskab på Samsø”, siger musikskolens leder Steen Hattesen.

Forårskoncert på Rockhotellet
Inden den nye sæson går i gang, vil Musikskolen gerne præsentere hele Samsø for det, musikskoleeleverne i denne sæson har arbejdet hårdt med. Derfor inviterer de til gratis Forårskoncert på Brundby Rockhotel torsdag den 23. maj kl. 19.

Koncerten er for alle og byder både på solo-indslag, sammenspil og fællessang.

Musik til alle
Den nye musikskolesæson starter op efter sommerferien i uge 34, men det er altså allerede nu, du skal sikre dig en plads. Tilmeldingen er åben og det går stærkt.

“Vi fordeler pladserne efter først til mølle. Men vi tør godt love, at alle får mulighed for at spille musik! Vi finder altid en løsning og vi vil gerne have alle med - stor som lille”, lover musikskolelederen.

I Samsø Musikskole udbyder vi de kendte instrumenter, men ønsker man, at stifte bekendtskab med et af de mere sjældne, kan der oprettes en specialpakke, hvor eleven hver 14 dag kan få undervisning i Odder.

Sammenspil
Fællesskab og sammenspil er noget, Musikskolen vægter højt og aktivt arbejder for. Derfor har vi også et helt særligt tilbud til alle musikskoleeleverne både øvede og helt nybegyndere.

Når man er solo-elev i Samsø Musikskole, altså enten får solo-undervisning på et instrument eller i sang, så er det gratis at være med i et sammenspils orkester eller i koret.

“Vi ønsker at give alle vores børn og unge muligheden for at være med, opleve sammenholdet og samtidig udvikle sig musikalsk. Mange ting lærer vi alene, når vi fordyber os. Men andre ting lærer og udvikler vi bedst i fællesskab. Samspil, timing og det at lytte til de andre og sammen skabe noget, det kan vi kun lære i fællesskab!”, fortæller musikskolelederen.

Har du også fået lyst til at være med i Samsø Musikskole, så kan du altså nu tilmelde dig her!