Simone med hendes guitarlærer Mikkel Julius Gravgaard til Sommerkoncerten 2018

Vidoer fra Sommerkoncerten 2018

Odder Musikskole spillede den årlige Sommerkoncert lørdag den 16. juni og vores dygtige musikskoleelever leverede masser af skøn musik!

Hvert år spiller Musikskolen Sommerkoncerten på forskellige spots i Odder og omegn - og i år var vi tilbage på Vestermarken. Du kan læse en lille reportage fra dagen og se billeder her

Havde du ikke selv glæden af at opleve eleverne på scenen, så har du her mulighed for at høre dem nu!

Vi har nemlig samlet et par af de mange gode numre fra Sommerkoncerten 2018! Vi kan desværre ikke dele alle numrene - så gør dig selv den tjeneste at besøge vores Youtubekanal, hvor du kan se meget mere fra Sommerkoncerten og musik fra tidligere koncerter og arrangementer!

Lad os bare komme i gang! Og vi starter i den unge afdeling med 8-årige Jakob Rothmann Blois, som selv havde komponeret nummeret "En sang til Anna"!

Vi bliver i afdelingen af musikskoleelever, som selv har komponeret musik - og præsenterer jer for Nikoline, som selv har lavet nummeret "Tangled"!

Og så skal I høre vores dygtige pigeband! Hold på glimmer og hestehaler for her kommer G-band!

Olsen Bandens tema på klarinet blev det også til!

Korene Genklang og G-nøglerne havde slået sig sammen og sang "Chains"!

Bandet Acid spillede to af deres egne numre og her får I det ene "Did you really!

Altid forrygende Odder Marimbas spiller her et nummer fra "Pulp Fiction"!

Og til sidst får I Inger-Kirstine, som sang en smuk udgave af "Alps". Hun blev akkompagneret af sangunderviser, Maria Malmø, på klaver og kor!