Pige spiller trompet

MGK undervisning

Aarhus Musikskole er i december 2010 blevet udpeget til at være leder af et af landets 7 MGK-centre. I samarbejde med de øvrige musikskoler i Østjylland skal MGK-Østjylland søge at opfange og udvikle musiktalenter. Med den nyindførte MGK-struktur i MGK-Østjylland er Århus MGK-center, men de studerende vil i mange tilfælde kunne modtage deres instrumentundervisning i hjembyen – eller i én af de andre byer i området, hvis det ønskes.

Målet er, at man maximalt skal tage til Århus en enkelt gang om ugen for at deltage i fællestimer og sammenspil. Hvad er MGK? MGK har to sideordnede formål: at forberede vores elever til optagelse på en videregående uddannelse indenfor musik at uddanne musikere, der kan stimulere det lokale musikliv.

Vi tilbyder tre linier på på MGK på MGK Østjylland: Rytmisk Klassisk Lydskaberlinjen Det er MGK-centrets opgave at sikre eleverne et så bredt og solidt musikalsk fundament som muligt, så de kan foretage et kvalificeret valg for deres efterfølgende musikalske løbebane. Hvem kan søge optagelse? Er du mellem 14 og 25 år kan du søge om optagelse på MGK ved Aarhus Musikskole. I særlige tilfælde kan der dog dispenseres fra aldersgrænserne. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Århus Musikskole. Tjek Århus Musikskoles hjemmeside.