Glade børn og voksne på Muslinge-børneholdet

Muslingerne - babyrytmik (0-1 år)

Muslingerne er et familiehold med babyrytmik for babyer fra 0 til 1 år.

Vi bruger sang, musik og bevægelse til at stimulere sanserne og motorikken. Nærværet og kontakten mellem forælder og barn er i fokus - og vi veksler mellem stille sanselige stunder og aktiviteter, hvor vi rører os til sang og musik.
Vi leger med rasleæg, tørklæder og bolde. Vi lytter til instrumenter, stemmer og stilhed (hvis vi er heldige). Vi laver lyde med vores stemmer og med små instrumenter.
Og vigtigst af alt - vi danser, slår kolbøtter og har det sjovt!

Øvelserne og legene er udformet, så de kan give inspiration til at lege videre hjemme på stuegulvet, puslepladsen og så videre!

Muslingerne (0-1 år)

Barnets alder skal svare til holdbeskrivelsen ved opstart. Far, mor og bedsteforældre må gerne skiftes til at komme.

Holdet starter op igen, lige så snart der er nok tilmeldte.
Tilmeldingen er gratis og uforpligtende indtil holdstart.
Først når startdatoen er fastsat og du har tilkendegivet, at du/I vil være med, er tilmeldingen bindende.

Information om ugedag og tidspunkt følger senere.

Pris: 600 kroner

Underviser Charlotte Høj Mortensen

Her kan du se en lille video med en præsentation af børneholdene: