Nytårskoncert 2019

Nytårskoncerten vender tilbage!

Fredag d. 27. januar kl. 19-21.30 har Odder Musikskole igen den store fornøjelse af at kunne byde velkommen til Nytårskoncert. Efter to års pause pga. corona vender den traditionsrige begivenhed nu tilbage, og musikskolens elever får lov til igen at opleve glæden ved det fællesskab, som opstår ved at spille sammen.

"Musik ledsager os gennem livet både i hverdagen og på store mærkedage. Den er her, der og alle vegne, og det glæder mig, at vi nu igen kan skabe endnu flere skønne musikalske minder sammen", siger Niels Christian Simmelsgaard, musikskoleleder og Kultur- og Fritidschef i Odder Kommune.

Temaet til nytårskoncerten er "De 4 elementer", hvilket Musikskolens undervisere som vanligt fortolker på deres helt egne, unikke og spændende måder. Elever og undervisere i Musikskolen har hele efteråret 2022 forberedt sig på nytårskoncerten, som blandt andet vil byde på et stort fællesnummer med alle 100 elever.

Victoria Sjørup Gregersen er sangelev og har gået i musikskolen i 8 år. "Det er fedt at forenes musikalsk og spille live sammen igen. Bare at være sammen om musikken", siger Victoria, som også selv vil være at finde på scenen til nytårskoncerten.

Det vil musikskoleleder Niels Christian Simmelsgaard også i kraft af sin rolle som konferencier. "Jeg er meget stolt af, at vi i Odder Musikskole har et så fantastisk musikalsk sammenhold. Musik gør os til sociale, deltagende og kreative mennesker, og derfor er det en kæmpe glæde, at vi nu igen kan få lov til at vise frem, hvad det hele handler om - musikken og fællesskabet", siger Niels Christian Simmelsgaard.

Fakta om koncerten:

Nytårskoncerten 2023 løber af stablen fredag d. 27. januar kl. 19-21.30 i Spektrum Odder. Billetterne koster 90 kroner og kan købes via odderbilletten.dk (dog gratis for musikskoleelever og børn u. 16 år)

Odder Musikskole holder til i Spektrum Odder og tilbyder derudover også undervisning på Saksild Skole, Hou Skole og Vestermarksskolen.