Portrætfoto af Marianne Eriksen

Farvel og tak Marianne Eriksen

Fredag den 2. juni sagde Odder Musikskole farvel og tak til musiklærer Marianne Eriksen, som nu har valgt at gå på efterløn. Efter så mange år i Musikskolen var det selvfølgelig et svært farvel - men vi havde en rigtig hyggelig og god afskedsreception i den gamle røde togvogn i Pakhuset!

Vi ønsker Marianne alt det bedste!

Her kan I læse et lille portræt af Marianne Eriksen og hvad hun nu skal lave!

"Mit navn er Marianne, jeg er 63 år og har boet i Odder siden 1985. Jeg har undervist på Odder Musikskole siden 1986 i Musikalsk legestue, forskolehold, børnekor, blokfløjte, teori, guitar og klaver.

Jeg startede min musikalske karriere med at danse hos Kim Sjøgrens mor, som 5-årig I Røgen Forsamlingshus. Hun spottede rytmesans og foreslog, at jeg skulle spille et instrument. Det blev blokfløjte og senere klaveret som 8-årig - og siden dengang har musikken fyldt meget i både fritiden og arbejdslivet.

Jeg er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med tre års klassisk klaver og senere AM- uddannelsen (almen musikpædagogik). Dertil kommer to år på det daværende Musikinstitut på Aarhus Universitet.

Musikken og mine elever har givet mig utrolig mange fantastiske oplevelser. En af de mere mindeværdige stunder var, da jeg åbnede Tunø Festival første gang i 2003 med Tunøbørnene og mit jazzorkester Mamelukkerne. Det var en fest! Og alle de skønne musikskolekoncerter, hvor jeg har tudet om kap med Anne-Sophie Thykjær…og….og….jeg kunne blive ved, for der har været så mange gode oplevelser!

Men nu har jeg valgt at skifte gear - og går derfor delvist på efterløn.
Det betyder, at jeg holder på Odder Musikskole, men jeg fortsætter som daglig leder af aftenskolen "Musikskolen for Voksne", hvor jeg også fortsat vil undervise i kor, guitar og klaver. Derudover bliver der mere plads til at komme ud at spille, når der er bud - enten som akkompagnetør, hyggepianist eller til fællessang.

Jeg vil fortsætte med at synge, spille og danse. Og så vil jeg glæde mig til at få mere tid sammen med mine børn og børnebørn ......og mine mælkebøtter!"

Marianne Eriksen med klaverelevPortrætfoto af Marianne Eriksen