Kontrabasserne er klar til Sommerkoncerten i Økologiens Have

Central Sommerkoncert

“Når kommunen sender en idé afsted, så griber vi den og vi glæder os til at præsentere vores dygtige børn og unge i hjertet af Odder”, fortæller musikskolens leder Steen Hattesen.

Odder Kommune har i forbindelse med ønsket om at skabe udvikling i byen, indgået en aftale med ejeren af Central Hotellet, så lokalerne kan udlånes til sociale og kulturelle arrangementer. 
Formålet med at leje lokalerne og låne dem ud til arrangementer er at få så mange som muligt til at tage et medansvar for at skabe det gode byliv. 

“Det passer godt ind i Musikskolens koncept, hvor vi bruger vores Sommerkoncert til at sætte spot på forskellige lokale lokationer - og så er det jo bare med at få tingene til at ske!”, siger Steen Hattesen. 

Musikskolens koncept
Odder Musikskoles Sommerkoncert flytter nemlig hvert år til et nyt sted. Tanken er, at sætte fokus på nye og spændende steder i hele Odder Kommune.

“Vi har været på Rathlouskolens amfiscene, Vestermarken, VitaPark, Økologiens Have, Odder Museum og denne gang er det så helt centralt og det glæder vi os meget til”, fortæller musikskolelederen og fortsætter syngende:

“Og vi be’r bare guderne om godt vejr!”.

Sommerkoncerten bliver nemlig spillet på Torvet lige foran Central Hotellet. Men hvis himlen viser sig fra en mørkere og vådere side, så rykker koncerten ind i forhallens smukke lokaler, hvor det store karakteristiske træ giver masser af sjæl. 

Musikskolens Sommerkoncert er lørdag den 25. maj kl. 15.00 og vil byde på alt fra sang, solo-numre, orkestre, bands og meget mere. Alle er velkomne og det er som altid gratis. Musikskolens Venner vil sælge kaffe og kage, hvor overskuddet går til at støtte Odder Musikskole. 

Her kan du se billeder fra sidste års Sommerkoncert på Vestermarken og i vores Galleri kan du også se billeder fra tidligere Sommerkoncerter!