Musikskolens Venner

Musikskolens Venner

Vi søger nye venner - så hvis du vil være Odder Musikskoles ven - og have en helt unik mulighed for at skabe “Musikskolens Venner” nye koncept sammen med andre forældre - så er det lige dig, vi gerne vil lege med!

Du får mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vores nye fælles frivillige forældrestøttegruppe skal fungere.

Hvordan får vi alle de gode forældrekræfter og idéer sat i spil? 

Hvordan får vi et fedt og sjovt fællesskab blandt forældrene? Skal vi have forældrekoncerter, spille brætspil, lave teenageaftener for vores unge og pyjamasfester for de små, besøge det lokale Bryghus, prøve kræfter på SUP-Board på vores skønne kyst? 
Mulighederne er mange - men det er jer forældre, som skaber jeres frivilige støttegruppe og gør idéerne til realiteter.

Vores tidligere Musikskole Venner var en gruppe musikentusiaster, som fortsatte i støttegruppe flere år efter deres børn var stoppet som elever, ganske enkelt fordi de ikke kunne undvære os og fællesskabet.
og vi har været så glade og taknemmelige for deres hjælp og venskab.

Hvem har ikke nydt godt at Vennerne, når de serverede lækre hjemmebagte kager og kaffe til vores mange koncerter eller når de grillede pølser til Sommerkoncerten eller stod i baren til Nytårskoncerten og sendte alle der fra med et festligt smil?

De penge, som de har tjent ved koncerterne, er gået ubeskåret til Odder Musikskole. Og det er så fedt, for vores nye venner vil få overdraget en konto i plus, hvor de har mulighed for at skabe nogle positive oplevelser for Musikskolen eller investere i ekstraordinære instrumenter. Så vores fælles musikskole kan blive endnu bedre for os alle! 

Vi glæder os så meget til at få et nyt hold bedste venner! 

Vil du være med, så skriv eller ring til musikskoleleder Niels Christian e-mail niels.simmelsgaard@odder.dk eller mobil 24 99 75 19 

Og har du andre legekammerater i tankerne, som du tænker, ville være helt vildt gode at have med, så sig det endelig til dem og foreslå dem, at de også leger med!