Kammermusik

Kammerholdet - klassisk sammenspil

Fra mandag den 2. marts og frem til Sommerkoncerten vil der være mulighed for at blive en del af Kammerholdet - et nyopstartet klassisk sammenspilshold for elever i cirka 5.-7. klasse. Du kan altså godt være dygtig til noder og dit instrument - kun gå i 4. klasse - og stadig blive en del af Kammerholdet.
 
Vi vil arbejde med forskellige silarter inden for den klassiske og folkelige genre. 

Du skal ikke være på et bestemt niveau, men dog have et rimeligt kendskab til noder, mod på at lære nyt og lyst til at spille sammen med andre. Det er også et krav, at du har lyst til at have det sjovt!

Vi har plads til alle typer af akustiske instrumenter, så du skal bare komme, hvis du har lyst. Så lover vi både hygge og udfordringer til alle!

Det foregår hver mandag kl. 17.30-18.30.

Når man er solo-elev i Odder Musikskole, er det altid gratis at deltage i kor, bands eller orkestre - så det er naturligvis også gratis at være med på Kammerholdet, når du er elev i Musikskolen. 

Har du lyst til at være med, så skal du sende en mail til underviser Carina Blois senest den 24. februar på carina_blois@hotmail.com eller på tlf. 23 96 67 75